20 dec. 2010

Underbara snö!

Ok, det är lite kallt om näsan ibland när man är ute på ridtur, det erkänner jag, men förutom det är det helt underbart! Tjock orörd snö överallt och perfekt underlag på de plogade grusvägarna. Hästarna är pigga och glada i kylan och blåsten och det smittar av sig på oss som sitter på.

Julia och Hugur i galopp
Idag var jag ute med Julia och red och vi kunde inte låta bli att sticka ut i en av de orörda hagarna och ta en galopp med Hugur och Ess. 

Även om det är rätt bökigt med alla lager kläder som ska av och på (jag lider lite med er som har små barn denna årstid) så är det absolut mest härlig att ha riktig vinter. Om vi sen kan hoppa över den där leriga våren och ta sommar direkt så vore jag överlycklig!

Ess är mycket piggare att rida sedan vintern kom.
Det var rätt tungt i den djupa snön, men
Hugur var överlycklig och frustade nöjt varje steg.

5 kommentarer:

 1. haha! Tkr jag känner igen det där! Du skulle sett Kollbergs Gáski där vi red i snön första gången i år! Bromsen var för det första icke befintlig och så fort vi svängde ut på fältet var det full fart och frustningar i varje steg! Så jävla söt!

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att du lider med oss som har småttingar. Min dotter (2 år lite drygt) gråter och stretar emot varje gång vi ska gå ut. Det är ett rent h-vete och det blir tjafs varje gång. Jag längtar inte tills nästa vinter då jag ska ha henne plus en till liten bebis :-/ Fast det är iofs självvalt, och dom är små så kort tid i det stora hela :-) Och dessutom älskar man dem så mycket, så den stund man är arg glöms ganska fort.

  SvaraRadera
 3. håller med beträffande snö

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är den härlig!

  Josefine, Jag förstår verkligen att det måste vara sjukt jobbigt över vintern med all påklädnad. Om man kunde snabbspola vintern skulle nog många småbarnsföräldrar göra det :)

  SvaraRadera
 5. Fina goa hästar!Men jag har katter.PrinsessanElvis o Leifi-

  SvaraRadera