30 dec. 2010

Nu blev jag besviken!

Som trogen Bonde söker fru tittare (sedan första säsongen) så måste jag säga att jag blev lite besviken på den här säsongen. Hade förstås hoppats på flera kärlekspar bara för att det är så härligt att se folk när de är lyckligt kära. Nu blev det rätt skral utdelning och dessutom har det tydligen tagit slut även mellan Johan och Amanda (läs mer här). Hon hade tydligen tyckt att det var ganska jobbigt att se hans flirtande med de andra tjejerna under höstens tv sändningar och det kan jag verkligen förstå.
Det höll inte mellan Johan och Amanda.
Jag tror Stefan hade reagerat likadant om han sett mig göra något med de andra grabbarna, men som tur var så tvekade jag aldrig på mina känslor utan var bara intresserad av honom. Det var trots det märkligt att sitta och se hela serien tillsammans med facit i hand. Jag känner verkligen med de som förblivit singlar och som har fått 1000 frågor under hösten och fått vara lika hemlighetsfulla som vi var. Måste vara hemskt att få höra folk gissa vem det blev och gratulera till något som inte vart nåt utan att få berätta sanningen.
Tomas gjorde en sista vädjan till tjejer att skriva
brev till honom i programmets sista minut.

Nu tror jag dock inte det dröjer länge innan bonden Tomas börjar dejta efter den kontaktannons han fick in i slutet på programmet, eller vad tror du?


7 kommentarer:

 1. Hoppas att Tomas hitta en riktigt fin tjej
  Han är värd det en superhärlig kille!


  Kram Inga.

  SvaraRadera
 2. Du o Stefan var menade för varandra känns det som, så ni hade säkert mötts även om ni inte hade träffats i Bonde söker fru. Ni är ett härligt par och känns så rätt för varandra.

  SvaraRadera
 3. Håller helt med Inga, hoppas verkligen att Tomas hittar nån go tjej, han är absolut värd det.

  SvaraRadera
 4. Tror precis som du att Tomas nu kommer att hitta någon att dejta. Han verkar dock i mina ögon lite väl fördomsfull och gammaldags. Tjejen får varken röka eller ha tatueringar eller piercing. Är det inte en människa han söker, utan attributen?

  Att Amanda inte ville fortsätta med Johan är verkligen förståeligt. Han fladdrade och flörtade hejvilt, definitivt ingen att lita på.

  Jag trodde däremot på Jonas och Sara, de har sådant äktenskapstycke på alla sätt och vis, möjligen är bägge för svala och rationella, vad vet jag.

  Ann-Katrin orkar jag inte ens kommentera mer än att jag undrar varför hon var med överhuvudtaget!?

  Trist att de inte kan få ihop ett enda par den här säsongen, nu får man ju gå och längta till nästa. Det bästa paret ever är du och Stefan, ni är sååå underbara båda två, och man blir så himla lycklig när det blir så bra. Alla har rätt att få älska!

  Gott Nytt År och kramar till dig och Stefan!

  SvaraRadera
 5. håller helt med dig ,jag blev oxå besviken :(

  bra blogg , ska vi följa varandra via bloglovin ? :D

  SvaraRadera
 6. Tjohopp:)
  Tack för svaret:)
  Du har ingen snäll polle att sälja till en sugen ryttare ;)?
  kram/Emma

  SvaraRadera
 7. Hej Thilde!

  Jag håller med, den här säsongen var inte alls så spännande och romantisk som de tidigare. Jättekul att höra att ni har det bra! Jag ser fram emot att få komma till din gård på kurs någon gång!

  Kram från
  Sofia och Micke från Umeå

  SvaraRadera