30 nov. 2010

Shoppa badkar

Jag fick nästan en känsla av att vi kommit till slutet av renoveringen när vi idag beställde ett badkar. Jag förstår att det dröjer länge innan det är på plats och går att fylla med vatten, men det känns ändå som ett mycket viktigt steg i rätt riktning.
Efter mycket övervägande har vi nu bestämt oss. Stilarna vi tittat på är ganska olika, men vi kunde enas om ett kar som känns helt rätt. Satsade på ett som är lite extra djupt och brett utan att för den delen bli ett hörnbadkar. Ett badkar måste rymma två personer tycker jag och i det valda karet bör vi få plats. Dessutom sitter blandaren på väggen och proppen i botten sitter i mitten vilket också är väldigt skönt när man är mer än en i karet. Nu hoppas vi att vi inte kommer ångra oss!
Tyvärr för litet badkar men kompisens badrum är helt klart snyggast!
Från hennes hem hämtar jag ofta Inredningsinspiration
Stefans favorit från Westerbergs
Vårt slutgiltiga val är också Westerbergs men är köpt på Fyndmax.se

4 kommentarer:

 1. Helt klart snyggare med kanter runt om som på den nedre bilden!!! Men jag håller med om att det översta badrummet är skitsnyggt!!!!!

  SvaraRadera
 2. Badkaret ni valde var ju skitsnyggt!!!

  SvaraRadera
 3. Hej Thilde!
  Vilket fint badrum din kompis har, helt klart allt var fint! Men, jag undrar vart det snygga golvet kommer ifrån? Vet du det? Hoppas på svar, mvh, Lina

  SvaraRadera
 4. Visst är golvet snyggt! Det är Marockanskt kakel och jag har själv varit otroligt sugen på att ha något från liknande. De säljs hos butiken www.marrakechdesign.se
  Kolla in sidan Inspiration och njut!

  SvaraRadera