10 nov. 2010

Hej mitt vinterland...

nu är jag här!
Kanske blir lyckan inte så långvarig eftersom temperaturen bara är runt nollan men just nu är det i alla fall superfint och vitt överallt. Körningen igår var lite lätt mardrömslik med extremt dålig sikt och väldigt spårigt. Det tog mer än dubbelt så lång tid mellan Gävle och Månkarbo men både jag och Stefan tog oss i alla fall hem. Kändes väldigt bra att vinterdäcken satt på båda bilarna!
Hade dessutom turen att jag igår morse körde ut höbalar till hästarna som räcker i ungefär en vecka. Nu kan min traktor inte komma så långt utan snökedjorna i alla snövallar som blåst upp. Tyvärr vågar jag inte riktigt tro att vintern är här för att stanna, men jag tänker njuta av det vita så länge det varar!
Hästar + snö = helt underbart!
Idag ska vi kastrera ett par unghingstar och samtidigt passa på att kastrera ett par katter på en gång. Mats (mer om honom och hans svans här) och Nalle har ju blivit rätt stora nu och några "mini-Matsar" och "Små-Nallar" vill jag inte att dom ska bli skyldiga till så liksom mina andra katter är det kastrering som gäller.

5 kommentarer:

 1. Hahaha vilken tajming =) tycker det är så skönt att inte alla bloggar handlar om mode och skönhet utan att de finns lite "vi som får skit under naglarna" bloggar!

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Jaså har du varit i min hemstad, läste också att Stefan jobbar i Gävle. Kul! :)
  Ja vintern slog till hastigt, igår var det höst och idag är det vinter!? hehe

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Vilken himla mysig blogg! Tur att vi hittade hit!

  Ha det gott!

  Kram
  BLONDETTY

  SvaraRadera
 4. Ja, hästar och snö hör verkligen ihop! Våra hästar rullade sig om och om igen och bara njöt av snön idag:) Läcker bild du lagt upp!

  SvaraRadera