30 nov. 2010

Sugen på en ridkurs eller ett ridläger?Ville bara tipsa om att hemsidan frostimport.com nu är uppdaterad med sommarens ridlägerdatum och även kursschemat för hela 2011. Vi har försökt sätta ihop ett program som ska passa alla.


I Februari och Mars kommer vi anordna två vinterkurser på Agerstas fina anläggning med nybyggt ridhus. Passar dig som har en egen häst och vill rida kurs med lektioner varvat med god mat (kocken kommer och bjuder på trerätters och gott vin på lördagkvällen). Har ni ingen häst går det jättebra att låna en av mina, men detta är för ryttare som vill ha mer undervisning än uteritter (även om vi tänker få tid med en uteritt ihop också).

På sensommaren när våra ridläger är slut är det så dags för några helger på den vackra anläggningen uppe vid Dalälven. Helgkurser med fokus på härliga uteritter och god mat varvat med lite undervisning och teori. Mer om det hittar ni under rubriken "kurser" på hemsidan. 

Det känns rätt avlägset med sommar och turer längs med vattnet (nu är det -15 grader här på gården)  men som vanligt brukar tiden gå fortare än man tror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar