11 nov. 2010

Ibland är jag lite korkad!

Två trötta "valpar"
Lilltjejen och Saskia.
Blev uppringd av min systerdotter (snart tre år) häromdagen eftersom hon så gärna ville berätta den stora nyheten att det var en Golden på tv (precis, hundrasen Golden alltså). Det är ju en av hennes storasysterns favoriter så vi pratade om det och sen frågade jag henne vad hennes favorit hundras var. Hon säger bestämt: "-En sån!". Jag förstår att hon säkert pekar på något och gissar att det är ännu en ras på tv:n så jag ber henne beskriva hur den ser ut. Hon blir lite frustrerad och säger ännu mer bestämt: "En SÅN!" och tycker väl jag är ovanligt korkad som inte förstår nu när hon pekar och allt. 

Jag fortsätter fråga medan hon tappert fortsätter"-En sån, en sån, en SÅN!". Till slut hör jag henne säga lite uppgivet: "En sån där stor" och i nästa andetag säger hon sen "Saskia". Jaha! Det är alltså i Malmö hon är och hälsar på min andra syster och hennes Grand danois hund Saskia. När jag bekräftade att jag hört blev hon glad igen och pratade på om sin favorithund igen. Rätt coolt val för en som säkert är hälften så stor som hunden i det här fallet. Jag börjar se fram emot att kunna ha videosamtal i framtiden när jag skaffat ny telefon!

Nyfiken på mer om mig och familjen?
Klicka nedan på etiketten: "Thildes familj" så kommer fler inlägg upp.

4 kommentarer:

 1. Nämen ÅÅ vilka sötnosar<3

  SvaraRadera
 2. självklart vill hon ha en sån då det är en sån trevlig ras:)
  Du vet har man haft en grand danois så är det väldigt svårt att byta,man blir fasst.du ser jag är ju inne på min tredje:)ha det så bra hälsningar madeleine

  SvaraRadera
 3. Hej, tror att du skulle gilla Claras blogg om du inte redan läser den, hon renoverar också. underbaraclara.nu

  Kul att få läsa om er, ni verkar så himla fina.

  SvaraRadera
 4. Haha, underbar bild! Kul att följa renoveringen! Men man blir ju alldeles matt... VAr får ni all energi ifrån?
  Kom hit när ni behöver vila upp er! Morgonsmoothie och våfflor utlovas.

  SvaraRadera