15 nov. 2010

Mest lästa sedan starten

Här kommer en liten lista över de mest lästa inläggen sedan starten:
Mina personliga favoriter är:

 

Till er som är nyfikna på något särskilt vill jag bara tipsa om att skriva er fråga i kommentarsfältet här nedan så ska jag inom kort göra mitt bästa att i ett inlägg besvara alla eventuella frågor.

5 kommentarer:

 1. Äppelträden är mina favvisar :- D

  M @ Lit de Parade

  SvaraRadera
 2. Jag borde egentligen ha blivit influerad av min systrer - som också lyssnade på Ebba Grön, men istället blev jag också en odd-ball och lyssnade på klassiskt till och med tidiga tonår. Se'n blev det pop, pop och mera pop! :)

  Det var en riktigt bra kväll och lite speciellt eftersom den sändes samtidigt på förhandsvisningar över hela världen vilket kändes stort, på nåt sätt. Har aldrig varit nåt Take That-fan, men äääälskar Robbie så jag ser fram emot att höra skivan igen.

  Nästa gång får jag se till att kidnappa dig från gården då! ;)

  kram!!!

  //Wille

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig blogg du har Thilde!Alltid lika trevligt att följa den.
  kram Inga.

  SvaraRadera
 4. Vore kul om Stefan ville gästblogga någon gång och berätta om hur hans resa varit sedan "Bonde söker fru"?

  Ni verkar ha det så underbart!

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag skulle vilja se mer av huset, typ en liten rundvandring. både på "gamla" och nya huset. Vill veta lite HUR ni vill ha det sen när det är klart också, kanske inspirationsbilder?

  Nått annat jag undrar över är mer om din uppväxt, var du är född, din mamma och pappa, var du bott och varför och lite sånn där "onödig" faktat som favoritfärg (okej den vet vi kanske redan), favoritglass, mat, bil, bok, musiksmak... ja massa sånt där onödigt ;)

  Kram från Lina

  SvaraRadera