24 nov. 2010

Jag får ett träd!

Cole and sons trädtapet
Jag och Stefan har gjort en deal. Sedan tidigare har han en bit fint golv i sten (kalkstensliknande) som han gärna velat få användning för i huset. Jag har tyckt att vi kan ha schackrutigt i hallen eftersom vi kommer ha det i köket, men nu har vi gjort en deal. Hans golv kommer läggas i hallen och jag får ett träd på tapeten någonstans. I inlägget "Tapettankar" visade jag exempel på ett par träd. Tycker det skulle vara så fint att på en förövrigt ljus vägg ha ett snyggt träd någonstans tex. i vardagsrum eller matrum.

I huset min syster med familj bodde i tills för ett halvår sedan fanns den klassiska tapeten från Cole and son som jag alltid älskat. Kanske är det den som fått mig på alla dessa trädtankar?
Magnolia tapeter är så otroligt fina!
Denna heter Magnolia DM209-1 och finns hos Mr Perswall
Kanske lite ljusare färger är finare i längden än
det rosa som jag visade bild på i inlägget "Tapettankar"
Sånt här roar jag mig med när det känns som att renoveringen aldrig kommer ta slut. Nu är vi tillbaka i källaren igen och målar tak och ska klinkra golv. Då behövs lite tapetdrömmar och så känns arbetet mycket mer givande igen!

6 kommentarer:

 1. Jag har tänkt länge att jag skulle vilja ha träd på tapeten i hallen. Finns en fin med björkstammar i svart och vitt. Vet ej om det är den som du visar. Men tycker den är helläcker.
  Valde tills slut en mer neutral, är lite feg...

  SvaraRadera
 2. När det gäller att välja tapeter så är det bra om man inte rycks med i för stora trender när det gäller färger. De som säljer vill ju så gärna sälja nästa år också, men om man väljer en något mer klassisk eller lite ljusare tapet så varar den längre över tid.
  Björkstams-tapeten vore fin som fondvägg, lugn o harmonisk och att den klara lite tender också.
  Ha de
  önskar en glad Lax.

  SvaraRadera
 3. Jag har träd i min hall, vit panel och björkstammar. När min sambo föreslog det så blev jag inte så imponerad men resultatet blev super. Nu har vi en rätt liten hall men annars kan man ju välja en vägg så det inte blir för rörigt. Lycka till / Kristina

  SvaraRadera
 4. Åh Jag visade sambon dina träd så nu får jag nog oxå ett träd i vårt kommande boende!!

  Grattis till ditt träd!

  /Anna

  SvaraRadera
 5. Jag är inte så rädd för att eventuellt behöva tapetsera om en bit av väggen om några år om jag tröttnar. Det mesta kommer vara ljusa neutrala färger ändå så en bit vägg med tex ett fint magnoliaträd känns inte alls som att det blir för rörigt.
  Tapet är ju inget jag måste ha hela livet så då känns det kul att välja den man tycker är allra finast för det är stor chans att jag verkligen kommer tycka om den ett bra tag framöver. Tröttnar jag så tar den bara upp ca tre våder och kan tapetseras över med något ljust eller likn.
  Kommer vara lite mer försiktig tex. med kakel i badrum etc. Inte lika kul att göra om om några år.
  Va kul Anna att jag kunnat inspirera till mer träd på väggarna. De är ju så fina!

  SvaraRadera
 6. Hej tilde!
  Gillar din bloggoch du som person verkar ju vara en hel go tjej! Min idolinom ridbranchen!
  Har nu en fråga
  Huset ni håller på med är de på samma gård som du var med i bonde söker ''fru''? Eller har du skaffa ny gård? Hur gör du med alla hästarna. Vill gärna veta :D
  Mvh Lollo

  SvaraRadera