30 nov. 2010

Bästa blommorna!

Jag har en hel del krukväxter hemma även om jag inte på något sätt har gröna fingrar. Tycker bara att det är så fint att inreda med dom och eftersom jag knappt har några gardiner (med undantag för rullgardinen i köket) så blir de viktiga inramningar av mina fönster. Två favoriter just nu är min tåliga garderobsblomma som gjort ett mörkt hörn i vardagsrummet fint igen. Ingen annan växt har överlevt det hörnet, men denna är nu inne på sitt andra år och skjuter konstant nya skott. 
Den tåliga garderobsblomman i vardagsrummet
Den andra är en lite söt blomma som jag gillar för att den växer så otroligt fort och även för att den har en sån söt kruka. Den blommar ofta och pryder sin plats i gästrummet så bra. Just nu har jag fått linda upp alla snabbväxande tentakler och den ser lite "rufsig" ut för stunden.
Söta blomman med söta krukan. Skylten har jag fått av en kund i
present. Vill ni ha en egen så hör av er så kan jag vidareförmedla
kontakten så gör Rolf en åt er till ett bra pris.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Lite gröna fingrar måste du nog ha, har aldrig sett en sånn fin hjärtan på tråd, tror ja den heter! =)

  /jenny

  SvaraRadera
 2. Blommar din garderobsblomma??!!!
  Har aldrig sett det förr!!!
  Karin

  SvaraRadera
 3. Det ser ut som att den blommar men det är en liten kvast med låtsasblommor på formbara stänglar som förut hade en liten lysdiod i sig men som nu bara är prydnad. Ser faktiskt verkligt ut även på nära håll så de har fått sitta kvar även efter att de slutat lysa.

  Hjärta på tråd, vilket fint namn! Nu vet jag alltså lite mer om en av mina favoriter!

  SvaraRadera