9 nov. 2010

Idag kommer snön!

Det blåser redan ordentligt här på gården och enligt väderprognosen ska det börja snöa ordentligt på eftermiddagen. Stefan steg upp tidigt i morse och bytte till vinterdäck på båda bilarna (oj, va snabbt jag vant mig vid den hjälpen!) och det känns i alla fall lite bättre nu när jag ger mig ut på vägarna ikväll. Det är nämligen dags för en föreläsning i Gävle (på Gävletravet 18.30, välkomna!) och det är i alla fall 13 mil fram och tillbaka ikväll i blåst och snö. Stefan ska förstås även han köra dessa 13 mil eftersom han jobbar i Gävle, men ditresan var i alla fall inte snöig för honom som tur var.
Men jag ska absolut inte klaga. Snö är underbart eftersom det blir ljust och härligt ute och allt blir så rent och fint. Att rida ute på snöiga skogsvägar är dessutom supermysigt. Gärna barbacka gamle Hugur till exempel.
Förra vintern var väldigt snöig och fin!
Unghästflocken busar i snön (förra vintern)
Julia (som ni kan läsa om här) och Börje på mysig uteritt.
Det är så fint när snön yr runt hästarna!

3 kommentarer:

  1. jag är från Mongoliet och där kan d vara så fint oxå.. med hästar förstås :)

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara bilder! Visst var förra vintern häftig! Vi hade -30 flera dagar och även om det var i kallaste laget så var det ändå lite läckert att uppleva (sen att jag gick hemma på havandeskapspenning och inte behövde sladda till jobbet varje dag bidrog nog till att jag gillade snön lite extra, annars hade jag nog varit rätt trött på den som alla andra jag med. ;) ).

    SvaraRadera
  3. Ni är ett otroligt vackert par o jag är så glad att ni träffat varandra! :)

    SvaraRadera