21 nov. 2010

Knäppaste poserna vi gjort

Jag och Pecka fick posera i en
julspecial uppklädda i rött till tänderna.
Dessutom var vi tvungna att gå och
äta lunch i de här kläderna innan plåtning.
Jag kände mig som en liten tomtegumma.
När man ställer upp i ett tv program som bonde söker fru och särskilt om man träffar någon så slipper man inte undan skvallerpressen en tid. Det är förstås lite märkligt att läsa rubriker om att vi ska gifta oss och väntar barn lite då och då (folk har ofta gratulerat mig bara baserat på ett omslag på tex. Hänt extra).
 
Totalt sett är vi ju supernöjda med hur programmet påverkat oss eftersom vi troligtvis aldrig skulle setts om det inte vore för Bonde söker... Det där andra får vi liksom på köpet och jag måste säga att vi varit rätt skonade jämfört med många andra som medverkat. 

Tänkte dela med mig av några av de konstigaste poserna vi ställt upp på.

Att köra traktor iklädd kjol hör faktiskt inte till vardagen.

Vi brukar INTE gå på dejt i hönsgården och pussas.

Vi hade hyrt en minigrävare och Stefan hade bråttom att bli
klar med jobbet. Det blev alltså till att posera tillsammans
med grävaren helt enkelt.


Säger man i en intervju att vi planerar att skaffa barn någon gång i framtiden så får man väl leva med att de kommer rubriker i stil med denna gång på gång.

3 kommentarer:

 1. Vad jättegulliga ni är!

  Kram.

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det där med rubriker är ju så roligt. Jag jobbar i en matbutik och man står ju ibland och läser rubrikerna på veckotidningarna. Och jag skrattar lika mycket varje gång det står en sak på omslaget, men en helt annan i intervjun. Allt för att locka läsare liksom! :-D

  Ni är hemskt söta tillsammans! Min man tycker att Stefan verkar vara en sån bra kille, det vet jag att han sa redan när säsongen pågick. Dom kanske skulle vara bra vänner om dom bodde i närheten av varann, man vet aldrig :-)

  Kram på dig!

  SvaraRadera